Doordacht in diensten

Secuvita begeleidt haar geboden oplossingen met een keur aan doordachte diensten. Ad hoc of integraal door opdrachtgevers uit de zorg in te schakelen. Van advies, projectmanagement, procesmanagement en implementatie tot en met het installeren, financieren en het beheren van verschillende gebouwgebonden en stand alone systemen bij cliënten thuis.

Consultancy: van advies tot actie, van plan tot praktijk

Secuvita verkoopt geen producten, maar adviseert, implementeert en servicet oplossingen. Dit traject doorlopen wij zeer secuur met u: van een eerste analyse en het opstellen van een Pakket van Eisen tot en met het schrijven van een Plan van Aanpak, offerteverstrekking, het traject uitzetten, uitwerken van de businesscase en het inzichtelijk maken van de TCO.

Installeren om te blijven presteren

Naast adviespartner is Secuvita uw totaalpartner. Wij verzorgen met ons ervaren team tevens de installatie en implementatie, refurbishing, trainingen, 24/7 service, onderhoud en voorraadbeheer. Onder één dak, onder onze centrale regie. Kortom; installeren om te blijven presteren op basis van totaalbeheer.

Serviceverlening op basis van totaalbeheer

Wij richten ons op het maximaal reduceren van risico’s en kosten voor onze relaties door preventief te werk te gaan. Daardoor kunnen wij veel systemen in service en beheer managen. Op basis van korte lijnen en een compacte groep professionals creëren wij voor u een stabiele serviceverlening en dus constante output uit onze oplossingen. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers zijn daartoe 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Altijd de financiering die u precies past

Uiteraard geeft Secuvita u de volledige vrijheid om bij onze oplossingen de financiering te kiezen die uw (zorg)organisatie optimaal past. Van huur en lease tot en met koop. Ook hier bieden wij u maatwerk op basis van een grondig advies.