System integrator op basis van innovatieve oplossingen

De behoefte bij MT’s, directies en RvB’s aan zorgfunctionaliteiten en oplossingen staat bij ons voorop en niet de producten zelf. Onze toegevoegde waarde met betrekking tot lease, implementatie, langere garantietermijn en ondersteuning maken voor uw zorgorganisatie daadwerkelijk het verschil. Hier ziet u in vogelvlucht uit welke vijf productgroepen wij onafhankelijk putten voor uw zorgtotaaloplossing.

Zorgalarmering
Zorgalarmering intra- en extramuraal wordt aangeboden in verschillende concepten welke altijd passend zijn voor uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met uw bestaande investeringen.

Zorgdomotica
Door het bieden van goed advies en het opstellen van uw PvE zijn we in staat om zorgdomotica een zinvolle bijdrage te laten leveren aan uw bedrijfsvoering.

Zorg op Afstand
Los van tijd en locatie kunt u de zorg bieden die uw medewerkers de cliënten willen bieden. Verbinden is het sleutelwoord: met meer vrijheid een betere zorg realiseren.

Mobiele zorgalarmering
Mobiele zorgalarmering zorgt voor maximale bewegingsvrijheid voor medewerkers en cliënten. Zij kunnen onderweg alarmeren of gelokaliseerd worden d.m.v. GPS.

Zorgtoegang
Hoeveel kostbare tijd gaat er binnen uw organisatie verloren? Door het gebruik van een efficiënte toegangsoplossing kunnen uw medewerkers zorg verlenen zonder oponthoud, hebben ze snel geautoriseerd toegang en realiseren ze een betere complete zorgverlening. Ook benieuwd naar wat het u oplevert?