Opmerkelijke oplossingen voor de zorg en welzijn

Secuvita is een innovatieve organisatie met een actueel en diep aanbod opmerkelijke oplossingen voor de zorg en welzijn. Deze zijn gericht op de verbetering van de levenskwaliteit van cliënten, patiënten en bewoners. Door tijdig en op de juiste wijze de innovatieve oplossingen van Secuvita toe te passen, stelt u uw cliënten in staat om op verantwoorde en veilige wijze thuis te kunnen blijven wonen. Niet voor niets is onze naam een samenvoeging van het Engelse woord Secure (veilig) en het Latijnse woord Vita (leven).

Secuvita beantwoordt aan de zorgeisen van vandaag en morgen

Secuvita is een gerenommeerde en betrouwbare speler op het actuele kruisvlak van alarmering, domotica, zorg op afstand, mobiele alarmering en toegankelijkheid. In onze samenwerking met u staan de pijlers flexibiliteit, vertrouwen en persoonlijk contact garant voor innovatieve zorgoplossingen die beantwoorden aan de hoge zorgeisen van vandaag en morgen. Door consultancy, installatie en service onder één dak te bieden op basis van een stevig doorgerekende TCO, neemt uw MT, Directie of RvB de beste beslissing om met Secuvita in zee te gaan.

Kundige gesprekspartner voor MT’s, directies en RvB’s

Wij werken veelal in opdracht van MT’s, directies en RvB’s van thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen, adviesorganisaties, alarmcentrales en productleveranciers die hun technische en projectmatige werkzaamheden aan ons outsourcen. Doordat wij geen producten leveren, maar toekomstvaste oplossingen, is Secuvita een professionele en kundige gesprekspartner voor MT’s, directies en RvB’s.

Onderscheid

Secuvita is een servicegerichte organisatie die kiest voor een duurzame relatie en toekomstvaste en vooral ook open oplossingen. Daar waar andere leveranciers vaak salesgericht op korte termijn resultaat willen halen met een beperkt aantal producten, daar maken wij het verschil. Van klantwensen naar maatwerk op basis van open en onafhankelijke oplossingen, systemen en platforms. Van advies tot actie, van plan tot praktijk.